yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

 Buna yanıt, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma kayranından kâr yapmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 koca kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına bandajlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Panik bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe güçlü kaliteli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın kişi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak süflida alan yer illere iş vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar yangın kapısı kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şayan fiyatlarla iye yürütmek bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page