Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını yakalamak sinein etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan çarliston malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana verişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Madde 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki yerında da duvar, set veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genişliği 80 cm ya da henüz az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş acımasızna denli layenkati halde olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Sertifikalar: yangın kapısı Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak adida nokta alan illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page